2021-08-13 07:55:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Váratlan találkozásra számíthatsz a mai napon

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az erőteljes csillagállásokat talán te érzed meg a legerőteljesebben. Ezért legyél óvatos az érzelmekkel, és a túl hirtelen változásokkal. Hol az érzelgősségig odavagy, máskor meg a harag hullámai kelnek fel szívedben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Figyelj jobban a munkahelyeden zajló eseményekre! Kellemes dolgok is történnek, de ne kerülje el a figyelmedet az sem, ami kihívást jelenthet. Nehogy elszalassz valami kínálkozó lehetőséget! Aztán már késő lenne keseregni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szerelem nagyon fontos neked, mindazonáltal most valahogy túlságosan is racionálisan látod a dolgokat. Ez viszont megfoszthat a gyengédségtől is. Ne racionalizálj folyton, engedd el egy kicsit magad.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon semmi sem lehetetlen. Még az sem, hogy kiengeszteld egy barátodat, akit az utóbbi időben valahogy megsértettél. Te is érzed, belülről feszít a bűntudat, hogy nem jól tetted egykor, amit tettél. Semmi sem jóvátehetetlen!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg a teendőd, de te nemcsak megoldod azokat, de valamiben még túl is teljesíted az elvárásokat. Örömmel tölt el, hogy mind a munkahelyeden, mind a családodban számítanak rád. Ez most egyáltalán nem teher, hanem a boldogság forrása.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan találkozásra számíthatsz a mai napon. Akármennyire rohansz is, jobb, ha szakítasz egy kis időt az illetőre. A megállás több is lehet puszta nosztalgiázásnál egy régi baráttal. Ennek a kapcsolatnak jövője van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A megszokott életed ma egy kissé mintha kizökkenne. Ez azonban inkább hat üdítően, mint zavaróan. A monotónia már úgyis kezdte kikezdeni az idegeidet. Ami ma történik veled, az mind továbbgondolásra, átértékelésre késztet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napra sok szépet és jót is ígérnek a csillagok, no meg egy kis többlet lelkizést is. A Hold a te jegyedet közelíti épp: a ma reggeli álmaid, habár kaotikusak, valamilyen üzenetet hordoznak a számodra, szóval próbáld meg felidézni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkádat végezve (vagy épp a strandon lábat lóbálva) hirtelen ráébredsz egy olyan dologra, ami sok gondodat megoldhatja. Ezek a hirtelen felismerések szinte villámcsapásként érkeznek az életedbe.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha sikerült végre eldöntened, hogy mit is akarsz, akkor itt az ideje, hogy az elhatározásodban eltökélt és következetes legyél. A helyzeted nem könnyű, de a Jupiter segít.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen meglepetést tartogat a számodra a mai nap, akár egészen tárgyiasult formában is. Konkrét ajándékot kaphatsz egy baráttól, vagy a szerelmedtől. Látszik, hogy szeret, megbecsül téged. Az is lehet, hogy örömteli fordulatot vesz egy nehéz ügy.


Halak: II. 19. - III. 20.

Te tényleg a leginkább megérző, megértő emberek közé tartozol. Ez sem elég azonban, ha valaki túlságosan önmagába fojtja az érzéseit. Ma egy ilyen típussal lesz találkozód. Nehéz lesz megnyitnod az illető szívét, de sikerülni fog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: